Friday, March 29, 2013

Fourth day!

Hello!

Avui tenim més notícies de l'excursió! Ens han explicat que la visita al parc natural va ser meravellosa, tot i que el temps no els va acompanyar gaire. 

Així, que tot i la neu, van anar a Glendalough. Allà van visitar restes celtes com la "Round Tower", el "St.Kevin's Church" o la "Cathedral". 
Per a poder entendre allò que visitaven, van anar al Visitor's Centre on van poder veure com vivien aquells que en el seu moment van habitar aquella zona. Després, els van fer una petita explicació i tot seguit van omplir unes fitxes per a poder conèixer millor l'espai. 

Va nevar tot el dia, i van haver de dinar al bus, i després els van portar a veure ells llacs, i, tot i la pena de no haver pogut fer el recorregut a peu... van quedar meravellats per la imatge dels llacs, la neu, les muntanyes de fons... i segur que van veure nevar com no havien vist mai! :)


Però aquí no es van aturar, i més tard es van dirigir cap a Bray. Van anar a veure les platjes que els irlandesos gaudeixen quan fa sol... i que no tenen res a veure a les nostres!

Ahir van tornar a classe, i van enllestir el programa de radio. A la tarda van acabar de passejar per la ciutat, i avui han anat a gravar el programa. 

Esperem que ens ho expliquin i us ho poguem dir aviat! I que ja tinguin la maleta quasi a punt, perquè això ja se'ls hi acaba.. :)

No comments:

Post a Comment