Wednesday, March 27, 2013

Second day!

Hello!

Ja tenim més notícies!! 

Ahir van fer classe tot el dia, per què avui anaven d'excursió!!! :)
Tot i així, diuen que va estar d'agraïr quedar-se a l'escola ja que va nevar tot el dia, encara que no queda a terra.
Així que tots van aprofitar el break entre classes per enviar-nos un petit comentari de cada família i enviar-nos records per tots!!!

Aquí ho teniu:

- Claudia&Marina = La nostra familia és molt simpàtica i ens agrada molt estar allà. Els nens sempre parlen amb nosaltres.

- Anna&Mireia = Ens agrada molt la nostra familia. Són simpàtics i divertits. Sempre tenen coses per explicar-nos.

- Clara&Laia = Tot va molt bé i el menjar es bastant acceptable, jeje. Fa molt de fred però anem ben abrigades! Un peto molt fort!!

- Marti Gil & Ot = Estem molt contents amb la familia. Ens cuiden molt bé i no volen que passem fred ni gana. Estem com a casa. Això si, el problema és que no tenim WIFI.

- Claudia&Gemma = Ens ho estem passant genial. Tot va perfecte i la familia és molt simpàtica i agradable. Estem molt contentes i a gust. Kisses, Mataró!

- Marti&Xevi = La nostra experiència a la familia és bona. Som com una familia i ens tracten com si fóssim els seus nens. No ens agrada gaire el menjar però el tracte és bo i l'acomodament també.

- Irene&Patri = Ens ho estem passant genial! La senyora és molt simpàtica i el menjar està bé! Petons Mataró! 

Avui ens han dit que s'han llevat amb tot nevadet, i que s'abrigaven força per anar d'excursió a Glendalough. Esperem que ens envïin moltes fotos! 

Fins aviat!

No comments:

Post a Comment