Tuesday, April 2, 2013

more news!

Hello and welcome back to the students that went to DUBLIN!!!! :)

Aquest cap de setmana ja han tornat els alumnes que hem tingut de viatge a Dublin, i ens han explicat què van fer dijous al sortir d'escola! 
Com ja us vam dir, aquell dia a classe van acabar de preparar el programa de radio i després van sortir per la ciutat a acabar de visitar quatre coses. 

Van sortir a visitar el "Number twenty-nine", que és una casa georgiana de la capital. Van veure un video i després els hi van fer una visita guiada per la casa i els hi van explicar la seva història. Així van poder saber-ne una mica més com era la societat que vivia allà en aquella època i quines costums tenien, i de quins temes parlaven, etc.

Al "No.29", foto d'en Martí Garcia

Després d'aquesta visita van tornar a alguns dels llocs que ja havien vist dilluns per poder-se fer més fotos, i tornar a visitar allò que més els hi havia agradat. Així van tornar a veure Molly Malone, el Trinity College i el Bank of Ireland. 

I com a curiositat, us deixem una foto que els hi va fer la Tourist Information Office per promocionar Northern Ireland! Mireu quines mans els van regalar!! Fins aviat!!! 

No comments:

Post a Comment